На Тернопіллі розпочато збір керівників органів державної влади відповідальних за планування та здійснення заходів цивільного захисту

На Тернопіллі розпочато збір керівників органів державної влади відповідальних за планування та здійснення заходів цивільного захисту

17.10.13 08:17 0 879
16 жовтня у Тернополі відбулися збори керівників органів державної влади, відповідальних за планування та здійснення заходів цивільного захисту.

Основною метою заходу є: аналіз взаємодії між територіальними органами Управління ДСНС і органами місцевої виконавчої влади та роз'яснення основних змін до законодавства, актів Президента України, Уряду, Міноборони та ДСНС України щодо організації роботи у сфері захисту населення і територій.

Всіх гостей, що завітали на Тернопільщину привітав з нагоди відкриття Перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Михайло Головач який побажав учасникам збору плідно попрацювати, вирішити всі нагальні питання у сфері цивільного захисту населення і територій держави від будь-яких надзвичайних ситуацій.

На відкритті заходу директор департаменту Василь Стоєцький наголосив, що наразі керівництво держави приділяє увагу питанню з забезпечення належного виконання заходів у сфері цивільного захисту та здійсненню заходів, що реалізуються ДСНС України щодо вдосконалення єдиної державної системи цивільного захисту.

Проходитимуть збори 2 дні, 16-17 жовтня. За результатами заходу буде визначено рівень фахової підготовки керівників в регіоні, а також відбудеться обмін досвідом у сфері організації захисту населення і територій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ