Тернопілля: влада області разом з правоохоронними органами протидіє злочинності та корупції

Тернопілля: влада області разом з правоохоронними органами протидіє злочинності та корупції

17.10.13 08:49 0 939
Про стан роботи правоохоронних органів області щодо протидії злочинності та корупції говорили на координаційній нараді керівників правоохоронних органів під головуванням прокурора області Геннадія Мовчана. Участь в засіданні взяв заступник голови-керівник апарату Тернопільської облдержадміністрації Юрій Желіховський.

За його словами, влада області постійно співпрацює з правоохоронними органами і робить усе можливе, аби працівники держслужби та виконавчої гілки влади працювали згідно з законом без корупційних проявів, особливо в земельних питаннях та в сфері державних закупівель.

Як наголосив прокурор області Геннадій Мовчан, у поточному році правоохоронні органи працюють на виконання покладених державою та Президентом завдань щодо захисту конституційних прав і свобод громадян, економічних інтересів держави, протидії організованій злочинності, розкриття та розслідування кримінальних правопорушень, забезпечення охорони громадського порядку та збільшення рівня довіри громадськості до правоохоронних органів.

«Лише спільними зусиллями можна досягти того, щоб учасники злочинних груп, корупціонери відчули усю силу адміністративно-репресивних важелів держави», – констатував Геннадій Мовчан.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ