Службові собаки - надійні помічники закарпатських правоохоронців

Службові собаки - надійні помічники закарпатських правоохоронців

17.10.13 12:46 0 904
Днями в кінологічному центрі закарпатської міліції відбулася оперативна нарада, участь в якій взяв заступник начальника УМВС області полковник міліції Михайло Немеш.

Як повідомляє т.в.о. начальника кінологічного центру УМВС майор міліції Дмитро Безкровний, на закарпатська міліція має 27 службових собак, які разом із міліціонерами розкривають злочини, патрулюють вулиці, розшукують вибухівку, наркотики тощо.

За 9 місяців року кінологами в складі слідчо-оперативних груп міськ-райвідділів області було здійснено 638 виїздів на місця злочинів і пригод, службові собаки сприяли в розкритті понад чотирьохсот злочинів. Зокрема, за допомоги чотирилапих правоохоронців від зловмисників було вилучено 9 одиниць вогнепальної зброї та понад тисячу патронів, а також понад п′ять кілограмів наркосировини.

За критерієм участі в розкритті злочинів закарпатські кінологи ідуть в першій десятці по Україні.

Наприкінці вересня в м.Одеса відбувся чемпіонат МВС України з багатоборства груп кінологів, на якому закарпатці зайняли 12 місце.

Заступник начальника УМВС полковник Немеш націлив кінологічний підрозділ на нові здобутки в роботі, а також вручив групі міліціонерів-кінологів чергові міліцейські звання.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сполучені Штати уникли ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ