Івано-Франківщина: збірна команда Управління ДСНС в області стала переможцем змагань з гирьового спорту

Івано-Франківщина: збірна команда Управління ДСНС в області стала переможцем змагань з гирьового спорту

17.10.13 12:07 0 976
15 жовтня в залік «Спартакіади 2013» фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» серед підрозділів силових структур Івано-Франківської області відбулися змагання з гирьового спорту.

Загалом у змаганнях взяли участь 9 команд, серед яких і збірна команда Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області. Спортсмени змагалися у 7 вагових категоріях. В переліку вправ, які виконували учасники, – поштовх двох гир та ривок гирі лівою і правою рукою почергово.

Всі спортсмени демонстрували хороші результати, тому перемогу здобути було нелегко.

Та все ж завдяки наполегливим тренуванням та хорошій фізичній підготовці працівники Управління ДСНС в області вибороли перші місця у двох вагових категоріях: до 70 кг. - перемогу здобув Іван Тимінський, а понад 90 кг. – Василь Стефанів.

Загалом, за результатами змагань з гирьового спорту, перше загальнокомандне місце посіла збірна команда Управління ДСНС в Івано-Франківській області. Друге призове місце зайняла збірна команда Прикарпатського факультету Львівського державного університету внутрішніх справ, а третє – здобули спортсмени збірної команди військової частини №12-41 внутрішніх військ МВС України.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ