Голова Львівської облради привітав учасників XIII Міжнародного економічного форуму

Голова Львівської облради привітав учасників XIII Міжнародного економічного форуму

17.10.13 13:14 0 922
11–13 жовтня 2013 року у Трускавці відбувався XIII Міжнародний економічний форум "Глобалізація і інтеграція: Виклики і рішення". На форум прибули близько 600 учасників із різних країн світу. Учасників Міжнародного форуму привітав голова Львівської обласної ради свободівець Петро Колодій. У своєму виступі він наголосив на інвестиційній привабливости та готовности Львівщини до співпраці з інвесторами.

Петро Колодій зазначив: "Львівська область є інвестиційно привабливою та має значний ресурсний потенціял. Органи місцевого самоврядування Львівщини гарантують максимальне сприяння у стратегічній співпраці з окремими територіями та реалізацію інвестиційних проєктів. Водночас, ми розуміємо необхідність реформаторських змін на загальнодержавному рівні, пов'язаних насамперед із розвитком нормативно-правової бази і законів України на шляху до вступу до європейського співтовариства. Кроки, які необхідно здійснити першочергово – це спрощення оподаткування, підвищення ефективности банківської системи, розвиток доступного кредитування, реформування системи освіти".

У своєму виступі свободівець згадав про розгляд Львівською обласною радою, напередодні Міжнародного економічного форуму, питання про погодження Угоди між Україною та компанією "Шеврон". Петро Колодій розповів, що депутати Львівської обласної ради, як і експерти та пересічні мешканці, розділилися у своїй оцінці цієї угоди. Він висловив переконання, що свої інтеграційні прагнення Україна має реалізовувати, відстоюючи також і власні економічні інтереси.

Під час Міжнародного економічного форуму у Трускавці голова Львівської обласної ради Петро Колодій підписав низку протоколів про наміри та меморандумів про співробітництво у реалізації проєктів з енергозбереження.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ