На Рівненщині співробітники міліції затримали водія, який викрав авто та намагався його привласнити

На Рівненщині співробітники міліції затримали водія, який викрав авто та намагався його привласнити

17.10.13 12:02 0 1016
Не минуло й тижня, як березнівські міліціонери вже вдруге затримали на теренах району викрадача авто. Щоправда, минулої суботи їм довелось застосувати табельну вогнепальну зброю.

Ось і вночі о 3.20 на службу «102» надійшло повідомлення від рівнянина про те, що зник його автомобіль ВАЗ 2109, який знаходився на вулиці Дубенській в обласному центрі. Для розшуку білої ВАЗівки був введений оперативний план «Перехоплення» та створено пошукові групи з числа співробітників УМВС.

Згодом, схожий за орієнтуванням автомобіль зупинили в місті Березне, а це майже за 75 кілометрів від місця зникнення. Щоправда, на автомобілі були інші державні номерні знаки, а саме Київської області. Співробітники міліції перевірили авто та встановили, що зупинений транспортний засіб і є тим, що був викрадений у Рівному. Водія затримали, з’ясувалось, що він раніше судимий житель Березного, охоронник приватної охоронної фірми.

в УМВС під час проведення відеоселекторної наради начальник управління генерал–майор міліції Василь Лазутко нагородив двох співробітників Березнівського РВ капітана міліції Павла Семеновича та лейтенанта міліції Олександра Мороза і вручив правоохоронцям цінні подарунки – наручні годинники за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, професіоналізм, оперативність та наполегливість, проявлені під час розшуку автомобіля.

На даний час встановлюється причетність підозрюваного до інших незаконних заволодінь транспортними засобами.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: Депортовані українці ...

КОМЕНТАРІ