Про безпеку студентів під час велопробігу подбали тернопільські автоінспектори

Про безпеку студентів під час велопробігу подбали тернопільські автоінспектори

17.10.13 12:16 0 950
Юнаки та дівчата, що здобувають знання у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя, сіли на велосипеди, аби таким чином продемонструвати своє ставлення до здорового способу життя та популяризувати велосипедний рух.

Як розповів начальник сектору профілактичної роботи управління ДАІ УМВС України в Тернопільській області Василь Барановський, такі заходи обов’язково проходять за участю автоінспекції. Адже нагадати учасникам марафону правила безпечної поведінки на дорозі, забезпечити супровід та організувати безперешкодний рух вулицями міста – обов’язок представників Державної автомобільної інспекції.

Маршрут велопробігу пролягав центральними вулицями міста. Понад півсотні студентів , керуючи двоколісниками, привертали увагу інших учасників дорожнього руху, адже такі акції у нашому місті відбуваються не часто. Зі слів Василя Барановського, ідея студентів технічного університету саме так організувати своє дозвілля заслуговує похвали, адже більшість молодих людей надають перевагу пасивному відпочинку, що не завжди приносить користь.

- Автоінспекція завжди готова підтримати і допомогти у реалізації подібних заходів, – резюмував Василь Барановський.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буряк: Були часи, коли ми ...
Наступна новина: Аруна пишається, що ним ...

КОМЕНТАРІ