На Луганщині міліціонери вилучили понад 11 тис. пачок

На Луганщині міліціонери вилучили понад 11 тис. пачок "лівих" цигарок

17.10.13 13:29 0 863
На Луганщині під час проведення оперативно-профілактичної операції «Тютюн-Контрафакт-2013» співробітниками міліції з незаконного обігу було вилучено тютюнової продукції на суму майже 78 тис. гривень.

«Попередження, виявлення, припинення кримінальних та адміністративних правопорушень у сфері виробництва та обігу тютюнової продукції з підробленими акцизними марками, - розповів заступник начальника відділу, начальник міліції громадської безпеки Сєверодонецького МВ ГУМВС підполковник міліції Вадим Прокопенко, - основні завдання проведеної оперативно-профілактичної операції.

Співробітники міліції в ході оперативних заходів вилучали цигарки в одному з магазинів міста, в торговому кіоску, в автомобілі, а також в гаражі. Правоохоронці встановили, що до незаконних дій причетний 52-річний житель міста Сєверодонецька.

Всього у нього було виявлено та вилучено 11069 пачок цигарок іноземного виробництва без марок акцизного збору, що є порушенням чинного законодавства».

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і попередньо кваліфікований за ст. 199 КК України. Проводиться досудове слідство. Вилучена тютюнова продукція направлена на експертизу для встановлення експертами ознак контрафактності, що свідчать про порушення інтелектуальних прав товаровиробника.

Юридична оцінка даних ознак у сукупності з іншими доказами буде дана вже судом.

Сєвєродонецький МВ ГУМВС

України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 17 жовтня 1913 р.: ...
Наступна новина: Правоохоронці Львова і ...

КОМЕНТАРІ