В Одесі міліціонери затримали молодика, який підпалив дитячий атракціон

В Одесі міліціонери затримали молодика, який підпалив дитячий атракціон

17.10.13 13:41 0 917
До чергової частини Приморського районного відділу міліції міста Одеси надійшло повідомлення від оператора «102» про те, що на Старобазарному сквері згорів атракціон.

На місце події виїхали співробітники міліції. До них із заявою звернувся 34-річний приватний підприємець – господар атракціону. Він просив розшукати осіб, які у нічний час пошкодили надувний батутний комплекс вартістю 130 тисяч гривень.

Як з'ясувалося пізніше, приблизно біля третьої години ночі якийсь хлопець прогулювався біля атракціону. За словами свідка, в його руках знаходилася пляшка з рідиною, яку він вилив на гумовий батут, після чого підпалив атракціон та зник.

Як розповів начальник Приморського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області полковник міліції Олег Стратієвський, незабаром правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного та його місцезнаходження. Він був затриманий за місцем проживання. Зловмисником виявився раніше судимий 26-річний одесит, який працював охоронцем розташованого поблизу торгового лотка.

Стосовно підозрюваного слідчим відділом Приморського районного відділу міліції розпочато кримінальне провадження згідно частини 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. За дане правопорушення законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років.

На даний момент Приморським районним судом міста Одеси затриманому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Приморський РВ ОМУ ГУМВС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Небайдужий кримчанин ...

КОМЕНТАРІ