Небайдужий кримчанин допоміг міліціонерам розшукати підозрюваного у розбійному нападі

Небайдужий кримчанин допоміг міліціонерам розшукати підозрюваного у розбійному нападі

17.10.13 13:47 0 911
Житель Совєтського району автономії після невдалої спроби нападу на будинок односельців намагався втекти від правоохоронців на маршрутці. Однак горе-грабіжника помітив місцевий житель і повідомив міліціонерам. Підозрюваний у короткі терміни був затриманий дільничними.

10 жовтня на мобільний телефон старшого дільничного інспектора міліції Совєтського РВ Олександра Котова подзвонив 45-річний житель одного з сіл району та повідомив, що невідомий чоловік у масці увійшов до нього надвір і, погрожуючи холодною зброєю, почав вимагати гроші. Нападника злякали сусіди, які вийшли на шум. Побачивши сторонніх, зловмисник кинувся бігти.

Прибулі за вказаною адресою правоохоронці опитали сусідів і встановили, що невідомий у масці - це не хто інший, як 22-річний місцевий житель, який був засуджений за крадіжки і нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Міліціонери продовжували відпрацьовувати можливі місця перебування підозрюваного. У цей момент на мобільний телефон Олександру Котову подзвонив небайдужий громадянин, який раніше отримав візитку з телефонами дільничних, і повідомив, що бачив зловмисника на зупинці громадського транспорту. Зі слів того, хто телефонував, молодий чоловік мав намір виїхати до Сімферополя.

Затримання підозрюваного було лише справою техніки - сісти в маршрутку він так і не встиг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 КК України. За розбій, поєднаний з проникненням у житло, селянину загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Одесі міліціонери ...
Наступна новина: Затримано підозрюваного у ...

КОМЕНТАРІ