У Запоріжжі правоохоронці звільнили заручника (ОНОВЛЕНО)

У Запоріжжі правоохоронці звільнили заручника (ОНОВЛЕНО)

17.10.13 14:44 0 886
Співробітники ГУБОЗ МВС України, УБОЗ Дніпропетровщини та оперативних служб спільно з прокуратурою та Управлінням Служби безпеки о 15:00 звільнили заручника.

Як встановлено, ввечері 15 жовтня цього року троє невідомих силоміць посадили дніпропетровського підприємця до автомобіля та вивезли в невідомому напрямку. Протягом ночі та першої половини сьогоднішнього дня зловмисники вимагали по телефону від родини заручника 50 тис. доларів США.

Завдяки вмілим діям працівники дніпропетровського УБОЗу затримали трьох зловмисників у м. Запоріжжі та звільнили заручника. При затриманні постраждалих немає.

За даним фактом слідчий відділ Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує покарання у виді обмеження волі на строк до п'яти років, позбавлення волі на той самий строк або позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Міліція припинила ...

КОМЕНТАРІ