Донецький дільничний в своєму селищі заснував волейбольний майданчик

Донецький дільничний в своєму селищі заснував волейбольний майданчик

17.10.13 15:02 0 905
Можливість культурно відпочити і розважитися з користю для здоров'я тепер мають жителі донецького селища Ларіне. Завдяки дільничному інспекторові Будьонівського райвідділу міліції Максиму Буракову заросле бур'яном поле, де раніше збиралися компанії, аби випити, та складалося сміття, перетворилося на красивий куточок здорового способу життя.

За свій рахунок дільничний інспектор разом із однодумцями з числа жителів селища найняли бульдозер і розрівняли майданчик, завезли глину і пісок, зацементували стовпчики, натягнули сітку. Перший спортінвентар Максим просто приніс із дому. У травні 2012 р. дільничний зібрав команду з восьми учасників і провів першу гру.

- На мій подив, уже через тиждень кількість бажаючих навчитися грі та позмагатися подвоїлося і продовжує зростати, – розповів Максим Бураков. - Окрім місцевих жителів пограти у футбол почали приїжджати мешканці інших селищ. Літом 2013 р. пройшов турнір з волейболу. Голова селищної ради Ольга В'ячеславівна Хочкіна подарувала команді-переможниці нову волейбольну сітку та м'яч.

Гравці, як правило, збиралися на майданчику після закінчення робочого дня або навчання, о 17-18 годині. Аби продовжувати гру після заходу сонця, мешканці, склавшись грошима, встановили ліхтарний стовп. Поряд з волейбольним майданчиком селищна рада влаштувала дитячий майданчик, і раніше безхазяйна територія перетворилася на сімейний куточок культурного дозвілля.

Наш дільничний змінив життя місцевої молоді, - говорить Олександр, один із гравців, - тепер будь-який вільний від роботи або домашньої метушні час ми прагнемо присвятити грі у волейбол. У планах дільничного ще й організація турніру з настольного тенісу.

Прес-служба Донецького МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ