На Харківщині кривдники пенсіонера отримали 7 років позбавлення волі

На Харківщині кривдники пенсіонера отримали 7 років позбавлення волі

17.10.13 15:21 0 950
Нещодавно суд Зміївського району оголосив вирок двом чоловікам, які вчинили тяжкий злочин. За скоєння розбійного нападу на свого односельця, зловмисників було засуджено до 7 років позбавлення волі.

В грудні 2011 року до чергової частини Зміївського райвідділу міліції звернувся місцевий мешканець з повідомленням про те, що на території господарчого двору в селищі Комсомольський двоє осіб відкрито заволоділи мобільним телефоном, пенсійним посвідченням та двома кредитними картками його 60-річного знайомого. Після скоєння злочину чоловіки зникли в невідомому напрямку.

В ході проведення відпрацювання території району співробітники міліції Зміївського району встановили та затримали осіб, причетних до розбійного нападу. До речі, один з них виявився раніше неодноразово судимим за скоєння різних злочинів.

Районний суд визнав зловмисників винними у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України та засудив їх до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Харківщині кривдники ...
Наступна новина: Автопарк спецзагону ДПС ...

КОМЕНТАРІ