Автопарк спецзагону ДПС особливого призначення незабаром поповниться сучасними авто

Автопарк спецзагону ДПС особливого призначення незабаром поповниться сучасними авто

17.10.13 15:27 0 888
Аби підвищити оперативність реагування та ефективність роботи спеціального загону ДПС, Міністерство внутрішніх справ прийняло рішення про закупівлю нових авто для цього підрозділу.

Наразі в Україні триває переоснащення матеріальної бази й забезпечення підрозділів ДАІ сучасними приладами фіксації порушень Правил дорожнього руху з функціями фото-, відео зйомки. Зазначені новації спрямовані, в першу чергу, на підвищення безпеки дорожнього руху, забезпечення ефективної та якісної роботи служби.

Нещодавно Міністерство внутрішніх справ уклало угоду на придбання спецавтомобілів «Volkswagen». Передати ці авто планується до спецзагону ДПС особливого призначення. Сучасні, швидкісні транспортні засоби, до того ж обладнані за «останнім словом техніки» - необхідність для якісного виконання завдань у сучасних умовах. Адже від технічних характеристик транспортного засобу, обладнання його спецтехнікою та засобами радіозвязку багато у чому залежить оперативне реагування на протиправні прояви, можливість невідкладної та дієвої допомоги громадянам тощо.

У спеціальному загоні, першочегове завдання якого профілактика, попередження та припинення злочинів і адміністративних правопорушень у сфері дорожнього руху та проведення заходів по забезпеченню безпеки на дорозі, з нетерпінням чекають на спецавто.

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ