Львівські студенти можуть взяти участь у конкурсі від Eastlabs

Львівські студенти можуть взяти участь у конкурсі від Eastlabs

17.10.13 15:52 0 913
Eastlabs, київський стартап акселератор, який орієнтується на проекти в сфері ІТ, цифрових медіа, мобайл та геймінгу на початковому етапі, запускає роботу проекту U4UA.com, першого в Україні конкурсу відео-пітчів ідей для студентів. Метою проекту є стимулювання та надання додаткової можливості молоді розробляти та реалізовувати свої власні проекти.

Всеукраїнський конкурс проводиться вже вдруге. У першому проведенні конкурсу взяли участь 300 студентів, було записано 150 відео-презентацій та 7000 людей віддали свої голоси представленим проектам.

В конкурсі можуть брати участь абсолютно всі студенти. Будуть розглядатися технологічні проекти, проекти в сфері ІТ, цифрових медіа, мобайл, електронної комерції, геймінгу. Проекти мають бути представлені в формі коротких відео-презентацій, котрі треба завантажити на сайт U4UA.com. Після того, як учасник завантажив свою ідею в Інтернет, саме час збирати голоси за свій проект. Проголосувати може кожний користувач. Учаснику слід агітувати за свою ідею друзів, колег по інституту, родичів та користувачів Інтернету – чим більше людей проголосують за ваш проект, тим більше шансів, що ваша ідея дійсно має шанси перемогти. Винагородою за старання та тяжку працю протягом конкурсу буде: 7 000 гривень на проведення вечірки для півфіналістів, а фіналісти конкурсу отримають призи в розмірі 5, 8 та 10 тисяч гривень, а також можливість отримати подальше фінансування від Істлабс та перетворити свій проект в компанію світового рівня.

Не секрет, що сама по собі ідея нічого не коштує. Дуже важливо вже з самого початку навчитися залучати можливу підтримку, конструктивну критику та тих, хто готовий стати співавтором чи співзасновником конкретного проекту. В цьому студентам будуть допомагати ментори – представники бізнесу та соціальні діячі, засновники успішних стартапів, котрі будуть консультувати учасників, надихати їх своїм прикладом та ділитися своїм досвідом.

З нагоди запуску конкурсу 17 жовтня у Львові на вул. Олени Степанівни 45а, буде проводитися презентація проекту. Довідка

EastLabs – це київський стартап акселератор, котрий був заснований в 2012 році. Eastlabs шукає амбіційні проекти в сфері ІТ, надає їм інвестиції ($20 000), офіс, менторську підтримку, а також допомагає з пошуком інвестора для наступного етапу. На сьогоднішній день було проінвестовано 11 команд.

Офіційний сайт: eastlabs.co, info@eastlabs.co

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нобелівські лауреати ...
Наступна новина: Львів: протягом року в ...

КОМЕНТАРІ