Через тиждень київський

Через тиждень київський "Арсенал" може оголосити про банкрутство

18.10.13 09:41 0 743
Київський "Арсенал" 23 або 24 жовтня може оголосити про банкрутство, якщо його новий власник Олександр Онищенко не забере необхідні документи , які передав колишній власник "канонірів " Вадим Рабінович. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Таку заяву зробив генеральний директор столичного клубу Віктор Головко.

"Між Вадимом Рабіновичем та Олександром Онищенко була домовленість про те, що всі борги клубу на момент передачі (а вони були досить значними) Вадим Рабінович "забирав" із собою і погашав їх. Але для цього, безумовно, був потрібний час", - розповів він.

" цей час сплинув, старі борги всі погашені, документи підготовлені для передачі Олександру Онищенко - про це знає і сам Онищенко, і його юристи. тобто, питання з боку попереднього власника закрито! Бажаючі можуть прийти - і забрати документи ...", - зазначив функціонер.

За словами Головка, на жаль, до цих цього часу не закриті питання заборгованості "Арсеналу", які брав на себе вже Онищенко.

"Залишаються борги по трансферах, заробітній платі. Не кажучи вже про обіцяні футболістам преміальні, які так і не виплачені. І це, звичайно ж, негативно впливає на команду", - сказав він.

"Гру з "Динамо" в неділю буду проводити я ... Сам! Тому що для цього немає ні персоналу, ні гравців, ні грошей - є тільки борги. На поле вийдуть 11 гравців - і я на трибуні, буду переживати і уболівати", - роповів Головко.

Генеральний директор клубу також повідомив, що командою "Арсенал " окрім нього на сьогоднішній день ніхто не займається.

"Минуле "Арсеналу" закрите - ніяких заборгованостей, які ніс із собою попередній власник, не існує. Новий власник не закрив поки ще борги і не оформив на себе документи", - наголосив він.

"Тому, якщо після мачту з "Динамо" нові власники все ж таки не заберуть документи, повторюю , "чисті" і без боргів, я в середу або четвер вимушено оголошу про банкрутство футбольного клубу "Арсенал" ( Київ)" , - цитує Головка MIGnews.com. ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: ДСНС попереджає: з ...

КОМЕНТАРІ