Чернівці: Відбулася нарада щодо технічного стану нещільних димових і вентиляційних каналів

Чернівці: Відбулася нарада щодо технічного стану нещільних димових і вентиляційних каналів

18.10.13 09:05 0 927
У Чернівецькій міській раді відбулася нарада щодо технічного стану нещільних димових і вентиляційних каналів та подальшої їх експлуатації в житлових будинках, встановлених на підставі протоколу Урядової міжвідомчої комісії від 10.12.1984р.

Слід зазначити, що у місті є понад 169 житлових будинків (а це близько 7 тисяч квартир), де спостерігається нещільність димовентиляційних каналів. Технічний стан димових та вентиляційних каналів більшості з таких будинків потребує додаткових обстежень та вжиття невідкладних заходів. Для вирішення цієї проблеми при міській раді буде створено міжвідомчу постійно діючу комісію.

Найближчим часом відбудеться додаткове обстеження нещільних димовентканалів, а за результатами обстеження в залежності від технічного стану димовентканалів буде визначено першу і другу чергу (перша потребуватиме виконання ремонту в 2014р., друга – в 2015р.).

Також щомісяця проходитиме обстеження димових та вентиляційних каналів житлових будинків комунальної власності територіальної громади міста з нещільними димовентканалами. З мешканцями таких будинків буде проведено позаплановий інструктаж про використання газових водонагрівальних приладів в побуті.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ