рятувальники провели роз’яснювальну роботу з обслуговуючим персоналом Буковинського міжрегіонального центру реабілітації інвалідів ,

рятувальники провели роз’яснювальну роботу з обслуговуючим персоналом Буковинського міжрегіонального центру реабілітації інвалідів ,

18.10.13 08:06 0 691
З метою запобігання виникнення пожеж та нещасних випадків, працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області проводять різноманітні заходи. Зокрема, 17 жовтня у Чернівцях в Буковинському міжрегіональному центрі реабілітації інвалідів по вул. Південно-Кільцевій рятувальники краю провели навчальний захід із обслуговуючим персоналом закладу.

Під час заходу співробітники ДСНС нагадали людям правила пожежної безпеки та як поводитися у випадку виникнення надзвичайних подій різного роду. Також присутнім було продемонстровано навчальні відеофільми, роздано листівки та пам’ятки з правилами безпеки. Рятувальники також наголосили про те, що вміння користуватися вогнегасником може допомогти у разі виявлення пожежі на початкових стадіях горіння. Співробітники Центру реабілітації ставили рятувальникам різноманітні питання, на які отримували вичерпні відповіді.

Проведення таких заходів є дуже важливим, адже завдяки цьому можна запобігти виникненню пожеж чи іншої надзвичайної події, а це, в свою чергу, дозволить зберегти людське життя та здоров’я.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку сім’ї, що ...
Наступна новина: У Хмельницькому затримано ...

КОМЕНТАРІ