В Закарпатській області міліціонери ДСО за гарячими слідами затримали крадійку

В Закарпатській області міліціонери ДСО за гарячими слідами затримали крадійку

18.10.13 09:12 0 872
Під час патрулювання міста Мукачева наряд групи затримання Державної служби охорони за гарячими слідам затримав жінку, яка вкравши гроші з помешкання мукачівки тікала з місця злочину.

Пораючись на кухні власного помешкання, 39-річна Оксана раптом почула характерний звук закриття вхідних дверей. Жінка чекала додому чоловіка, тому не здивувалася цьому. Але підозріла тиша у коридорі все ж змусила господарку перевірити, чи не зайшов хтось сторонній.

Перше, на що звернула увагу Оксана — тумба поруч з входом. На ній жінка залишила гроші чоловіку, щоб той заплатив за комунальні послуги. Тумба виявилася порожньою. Не гаючись, господиня вибігла на подвір’я, де натикнулася на підозрілу молоду дівчину. Схопила її і почала вимагати повернути гроші. Та молодиця виявилася спритнішою, відтак вирвалася і побігла у бік вокзалу.

Надія на повернення вкрадених 500 гривень у Оксани почала згасати, аж раптом повз проїжджав наряд ДСО. Жінка звернулася до правоохоронців по допомогу, описала прикмети підозрюваної та вказала напрям її руху. Міліціонери одразу ж почали переслідування. В кількох сотнях метрів побачили крадійку, яка, виявивши переслідування, намагалася сховатися серед вуличних сміттєвих контейнерів.

На місці затримання підозрювана зізналася у скоєному і повернула крадені гроші. Прибула слідчо-оперативна група мукачівського міськрайвідділу міліції.

«Подібні крадіжки дуже характерні саме для нашого краю», — коментує подію начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Андрій Литовченко, — «Закарпатці досить довірливі і сподіваються, що навколо них живуть такі ж доброзичливі люди, як і вони. Тому часто нехтують заходами безпеки і не зачиняють двері власних осель. Цей приклад яскраво засвідчує, що злодії цим спритно користуються. Лише вдала присутність міліціонерів ДСО дозволила швидко допомогти громадянці».

УДСО при УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Буковина: підлітка, який ...

КОМЕНТАРІ