Дві доби знадобилося луцьким правоохоронцям, щоби розшукати водія, котрий збив пішохода і зник із місця аварії

Дві доби знадобилося луцьким правоохоронцям, щоби розшукати водія, котрий збив пішохода і зник із місця аварії

18.10.13 09:11 0 891
Чоловіка, котрий залишив потерпілого, не надавши допомоги, знайшли працівники міського відділу ДАІ. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася в Луцьку, травмувався місцевий житель. Чоловіка доставили в реанімаційне відділення, де він згодом помер. Винуватець аварії – водій автомобіля «Мітсубісі», зрозумівши, що накоїв, із місця аварії втік.

Правоохоронці відразу розпочали його пошуки, тож протягом доби знайшли автомобіль «Мітсубісі Ланцер», який знаходився на одній із вулиць м. Луцька. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка, оглянувши транспортний засіб, встановила, що авто дійсно потрапило у ДТП. Зважаючи на це, машину доставили на арештмайданчик відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області.

– Наступного дня, провівши ряд заходів, розшукали і водія, котрий перебував за кермом на момент скоєння ДТП, – розповів заступник начальник ВДАІ Луцького МВ капітан міліції Павло Харитонюк. – Ним виявився 33-річний лучанин. Із його слів, він не надав потерпілому допомоги через те, що дуже злякався і був у шоковому стані.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловік може опинитися в місцях позбавлення волі на термін до восьми років. Триває досудове розслідування.

ВДАІ Луцького МВ УМВС

України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині триває ...
Наступна новина: Через кілька років ...

КОМЕНТАРІ