На Хмельниччині правоохоронці з'ясовують причини пожежі, у якій загинуло більше 50 екзотичних тварин

На Хмельниччині правоохоронці з'ясовують причини пожежі, у якій загинуло більше 50 екзотичних тварин

18.10.13 09:52 0 753
У Кам’янці-Подільському вогонь ледь не знищив будинок культури, збудований ще на початку ХХ століття. Пожежу вчасно ліквідували, але у вогняній пастці загинула ціла виставка екзотичних тварин.

Близько півночі до чергової частини Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера МНС про пожежу в міському будинку культури. На місце події прибуло керівництво міськвідділу міліції та слідчо-оперативна група. На щастя, пожежники швидко ліквідували пожежу, не давши полум’ю охопити всю будівлю.

Працівники міліції відібрали свідчення в очевидців та провели огляд місця події із залученням експерта-криміналіста з обласного управління МВС та експерта МНС. Встановлено, що загоряння сталось в приміщенні фойє, де на той час розміщувалась виставка екзотичних тварин. На жаль, усі 52 тварини загинули.

— Наразі відкрито кримінальне провадження за ст. 270 «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки» Кримінального кодексу України. Призначено низку експертиз, в тому числі і для встановлення причини загоряння. Здійснюються усі необхідні слідчі дії, — говорить слідчий Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції Денис Шарінський.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Конкурс не ...

КОМЕНТАРІ