На Хмельниччині в обласному центрі пенсіонерка вбила власного сина

На Хмельниччині в обласному центрі пенсіонерка вбила власного сина

18.10.13 08:51 0 814
Працівники Хмельницького міськвідділу міліції затримали 70-річну жінку, яка, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, вчинила розправу над власним сином.

До чергової частини міліції близько дев’ятої вечора зателефонувала сама підозрювана і попросила допомогти вибратися із власної квартири, бо вхідні двері чомусь не відчиняються. На допомогу пенсіонерці одразу прибули правоохоронці разом із рятувальниками. Та у квартирі на них чекала жахлива картина — в одній із кімнат правоохоронці виявили труп 46-річного чоловіка із численними пораненнями тіла та голови.

Як з’ясувалося під час досудового слідства, мати з сином частенько випивали, і під дією алкоголю між ними постійно виникали суперечки та бійки. Разом із хазяями у квартирі проживало аж п’ятеро собак, за якими особливо не доглядали, рідко вигулювали, так що увесь їхній послід залишався в помешканні. Але таке життя влаштовувало власників квартири, та й сусіди особливо не нарікали…

Того вечора після застілля з оковитою між матір’ю і сином знову розгорілась сварка. Материнська агресія вилилась у численні удари по голові та тулубу сина, які спричинили смерть потерпілого.

Жінка у скоєному зізналася і наразі перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Тіло направлено на судмедекспертизу. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини того злощасного випадку. Стосовно затриманої відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відключення ...
Наступна новина: У Львівському центрі ...

КОМЕНТАРІ