Вадим Гураль відзначив кращого спортсмена Львівщини за результатами вересня 2013 року

Вадим Гураль відзначив кращого спортсмена Львівщини за результатами вересня 2013 року

18.10.13 11:47 0 810
17 жовтня, в приміщенні облдержадміністрації відбулось урочисте відзначення кращого спортсмена Львівщини за результатами вересня 2013 року. Згідно із традиційним щомісячним голосуванням членів виконкому НОК України у Львівській області та колегії управління молоді та спорту облдержадміністрації, кращою спортсменкою вересня цього року визначено члена збірної команди України, майстра спорту України міжнародного класу з вільної боротьби, представницю ФСТ «Спартак» Ірину Гусяк.

Зазначимо, що вихованка Заслуженого тренера України Петра Біласа, удостоєна такого звання за 5 місце, яке вона здобула на Чемпіонаті світу з вільної боротьби у ваговій категорії до 55 кг (Будапешт, Угорщина, 16-22 вересня 2013 року).

Кращу спортсменку вересня та її тренера від імені голови Львівської облдержадміністрації, голови регіонального відділення НОК України Віктора Шемчука привітав заступник голови-керівник апарату ОДА Вадим Гураль. Зокрема, він побажав нових здобутків на міжнародних змаганнях, яскравих досягнень у спорті та додав, що Львівщина пишається такими спортсменами. Також Вадим Гураль урочисто вручив Ірині Гусяк пам’ятну відзнаку регіонального відділення НОК.

Окрім цього, борчиня та її тренер отримали у подарунок електронні книги Pocket Book Touch від генерального ІТ-партнера відділення НОК – компанії «Техніка для бізнесу».

Також під час урочистого засідання виконкому, відбулось представлення нових інформаційних партнерів відділення НОК України у Львівській області, якими стали львівські компанії – оператори зовнішньої реклами «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор». З цієї нагоди перший заступник голови відділення НОК Юрій Майборода та головний архітектор цих підприємств Володимир Сачко урочисто підписали угоду про співпрацю.

Довідка:

Гусяк Ірина Степанівна

Спортивне звання: Майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби.

Посада і місце роботи, служби: член національної збірної команди України з вільної боротьби.

Спортивне товариство: представляє Львівську область – м. Київ та ФСТ «Спартак».

Освіта: магістр фізичного виховання та спорту, випускниця Львівського училища фізичної культури та Львівського державного університету фізичної культури.

Спортивні досягнення:

2009 рік – бронзова призерка Кубку України серед жінок, срібна призерка чемпіонату України серед юніорок, срібна призерка чемпіонату світу серед юніорок, у в.к. до 59 кг., Кубок світу – 4-те місце в команді. Присвоєно звання майстра спорту України міжнародного класу.

2010 рік – чемпіонка Кубку України , чемпіонка V-х літніх спортивних ігор молоді України, бронзова призерка чемпіонату Європи у в.к. 59 кг., Кубок світу 4-те місце в команді.

2011 рік – срібна призерка чемпіонату України серед жінок (в.к. до 59 кг.), переможець Кубку України.

2012 рік – чемпіонка України серед жінок (в.к. до 55 кг.), чемпіонка України серед молоді, переможець Кубку України та 10-го світового чемпіонату серед студентів, чемпіонка Кубку Європейських націй, Кубок світу – 5-те місце в команді.

2013 рік – бронзова призерка чемпіонату Європи серед жінок, чемпіонка України, чемпіонка Універсіади України, срібна призерка Всесвітньої Універсіади, 5-те місце чемпіонат світу (в.к. до 55 кг.).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львові невідомий ...

КОМЕНТАРІ