Львівщина: в цьому році проводилось реагування на всі випадки пожежної небезпеки в області незалежно від форми власності об’єктів

Львівщина: в цьому році проводилось реагування на всі випадки пожежної небезпеки в області незалежно від форми власності об’єктів

18.10.13 10:11 0 857
«В цьому році проводилось реагування на всі випадки пожежної небезпеки в області незалежно від форми власності об’єктів. Таким чином, та завдяки злагодженій співпраці усіх дотичних служб, жодної надзвичайної ситуації, внаслідок пожеж, на Львівщині не було допущено».

Про це повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олексій Титаренко 17 жовтня, під час слухання на пленарному засіданні чергової сесії Львівської обласної ради про затвердження Обласної цільової соціальної програми забезпечення пожежної безпеки на 2014-2016 роки.

Цією програмою передбачено виконання ряду заходів із покращення ситуації щодо забезпечення пожежної безпеки населення області, недопущення надзвичайних ситуації та оперативне реагування на звернення, а також фінансування цих заходів.

Зокрема, буде створено нові пожежно-рятувальні підрозділи на території Золочівського, Миколаївського, Пустомитівського та Яворівського районів, де таких підрозділів досі немає. За словами О. Титаренка, це дасть змогу значно зекономити пальне та оперативно реагувати на місцях.

«При підведенні підсумків роботи Державної служби надзвичайних ситуацій України Львівська область з питань реагування на надзвичайні ситуації входить в трійку перших регіонів країни. Загалом проведена робота за 9 місяців цього року свідчить про зменшення кількості загибелі людей при пожежах на 5,21%», – наголосив О. Титаренко.

Зазначимо, за підсумками обговорення було прийнято проект рішення Програми, який взяли за основу. Проте за Обласну цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки на 2014-2016 роки в цілому депутати Львівської обласної ради не проголосували.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Богданчик з Чернівців: ...
Наступна новина: Київський "Арсенал" може ...

КОМЕНТАРІ