На Тернопільщині вимагачів засудили до шестирічного терміну ув'язнення з конфіскацією майна

На Тернопільщині вимагачів засудили до шестирічного терміну ув'язнення з конфіскацією майна

18.10.13 09:00 0 890
Таким став судовий вирок для трьох жителів Бережанського району. Молодики, аби збагатитися, вирішили силою відбирати гроші. Одну із своїх жертв - приватного підприємця, зловмисники били, душили скотчем, обмотували обличчя харчовою плівкою. Знущалися, поки чоловік не втратив свідомість.

Цькування і залякування бізнесмена почалося зі словесних погроз. Зловмисники двічі попереджали молодого чоловіка про те, що він їм винен гроші. Знаючи, що борги надумані, бережанець не мав наміру віддавати власні дві тисячі американських доларів. Та самовпевненість підприємця змінив випадок, коли вимагачі прийшли до його торгового закладу. Розмовляти уже не стали. Одразу перейшли до фізичного «переконання».

Непритомного підприємця знайшов компаньйон. Він викликав карету швидкої. Щойно оправившись від насилля, потерпілий звернувся до правоохоронців. Вимагачів затримали під час отримання від потерпілого грошей.

Як вдалося встановити оперативникам, до моменту затримання зловмисників за підозрою у вимаганні коштів у бережанського підприємця, злочинці тримали в страху ще одного жителя райцентру. У нього злочинці вимагали дві тисячі надуманих євро. Чоловік, злякавшись погроз, навіть віддав частину грошей. Іншою жертвою лиходіїв став 36-річний бережанець. Молодого чоловіка зловмисники побили, вимагаючи кругленьку суму в доларах. І хтозна, скільки б ще орудувала зграя вимагачів, якби у їхню протиправну діяльність не втрутилися міліціонери.

Фінал цієї історії відбувся. Cвоє слово сказав Бережанський районний суд. Усі трьох обвинувачених засуджено до 6 років позбавлення волі. Також прийнято рішення конфіскувати майно, яке належить їм на праві власності.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: «Веселка ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: «Замість ...

КОМЕНТАРІ