Відділення НОК України у Львівській області має нового інформаційного партнера

Відділення НОК України у Львівській області має нового інформаційного партнера

18.10.13 08:15 0 857
17 жовтня 2013 року під час церемонії урочистого відзначення кращого спортсмена Львівщини за підсумками вересня, заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода та головний архітектор ТзОВ «Комтех Аутдор» та ПФ НВП «Комтех-плюс» Володимир Сачко за присутності членів виконкому відділення, заступника голови облдержадміністрації-керівника апарату облдержадміністрації Вадима Гураля та представників ЗМІ, підписали угоду про співпрацю.
При цьому варто зауважити, що «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор» - це львівські компанії-оператори зовнішньої реклами, які активно розбудовують сучасний рекламний простір України. Оліміпйський актив Льввщини та керівництво цих компаній домовилися про розміщення фотозображень кращих спортсменів області як соціальної реклами на білбордах міста Львова та західного регіону України.
Як зазначили представники «Комтех-плюс» та «Комтех-аутдор»: «Ми горді своєю нинішньою співпрацею з відділення НОК України й з величезною повагою та відповідальністю звеличуватимемо на своїх рекламоносіях кращих спортсменів Львівщини».

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Промвиробництво в Україні ...

КОМЕНТАРІ