Українцю, який напав на віце-консула Росії, висунули обвинувачення

Українцю, який напав на віце-консула Росії, висунули обвинувачення

18.10.13 12:29 0 769
Громадянину України, який вчинив напад на віце-консула Росії у Панамі, пред’явлено обвинувачення в замаху на вбивство. Про це заявив речник міністерства закордонних справ Євген Перебийніс, повідомляє Український тиждень. Речник МЗС повідомив, що справу передано до прокуратури. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Він також повідомив, що почесний консул України в Мексиці особисто переконався, що українця тримають у нормальних умовах, його забезпечено предметами першої необхідності.

Представник МЗС поінформував, що медексперти прокуратури Панами ухвалили рішення про більш детальний аналіз психічного стану затриманого українця, і тому 15 жовтня його перевезли до спеціалізованої психіатричної лікарні міста Панами для повного обстеження.

Справа перебуває на контролі посольства України в Мексиці та почесного консула України в Панамі.

11 жовтня 22-річний громадянин України напав із ножем на віце-консула Росії у Панамі Євгенія Манілова. Згідно з даними місцевої поліції, невідомий молодий чоловік підійшов до віце-консула і поранив його ножем на очах у декількох очевидців. Пораненого віце-консула доправили в лікарню в стані середньої тяжкості, його прооперували, і нині його життю ніщо не загрожує.

ЗМІ повідомили, що під час нападу українець перебував під впливом наркотиків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ