У Рівненській області на зловмисників міліціонерів вивела "Юта"

У Рівненській області на зловмисників міліціонерів вивела "Юта"

18.10.13 12:40 0 880
В неділю вранці 13 жовтня у селі Пашева Демидівського району працівник місцевого магазину виявив крадіжку товаро–матеріальних цінностей. Заявник вказував, що у приміщення зловмисники зайшли підібравши ключа до замка вхідних дверей. Проте дійсну картину злочину допомогла відтворити Юта – чотирилапий напарник млинівських правоохоронців.

Поки на місці пригоди слідчий фіксував, що й як розміщено у магазині, Юта повела оперативників до зловмисників. Вже через деякий час п’ятірка односельчан розповіла міліціонерам про свої нічні пригоди. А було їх декілька.

З’ясувалось, що перший непроханий візит підозрювані здійснили напередодні в суботу. Спочатку хлопці пішли вчотирьох: один – на варті, троє інших – по водопровідних трубах залізли на дах. Далі через причілкове вікно - на горище, звідки вже й потрапили до торгового залу. Набравшись досвіду та хоробрості, наступної ночі за відпрацьованою схемою до справи взялись вже всі у п’ятьох.

Награбоване, що згодом вилучили правоохоронці, дивує різноманіттям: від звичайного спиртного, солодощів до електроприладів, канцтоварів та навіть мишачої отрути.

- Деталі цієї справи встановлюються досудовим розслідуванням, що проводиться за частиною 3 статі 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), - узагальнив виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ УМВС Сергій Волков.

Що ж до розумної собаки Юти, яка все частіше допомагає млинівським міліціонерам розкривати злочини, то цього дня на неї чекали свої солодощі, дбайливо заготовлені інспектором кінологом.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та

Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ