У Хмельницькому правоохоронці розкрили жорстоке вбивство

У Хмельницькому правоохоронці розкрили жорстоке вбивство

18.10.13 12:34 0 917
Першою про злочин здогадалася дружина підозрюваного, яка і зателефонувала на «102», щоб, як сама каже, не брати гріх на душу.

До чергової частини Південно-Західного відділу міліції зателефонувала жінка, яка повідомила, що її чоловік прийшов додому в стані сильного алкогольного сп’яніння та із закривавленими руками та одягом, а на питання про те, що сталося, чоловік нічого не міг пояснити.

До помешкання заявниці негайно виїхала слідчо-оперативна група. Під час розмови із чоловіком, який перебував у не зовсім адекватному стані, слідчому таки вдалося з’ясувати, що під час суперечки зі своїм знайомим той кілька разів вдарив опонента. Правоохоронці разом зі своїм «провідником» виїхали на місце події, куди викликали ще одну групу працівників міліції разом із медпрацівниками. На жаль, лікарям залишалося тільки констатувати смерть потерпілого, у якого були виявлені численні травмами голови.

Під час досудового слідства чоловік розповів, що того вечора він разом зі своїм знайомим після робочого дня вирішили розпити пляшку горілки. Оскільки на вулиці вже було досить прохолодно, чоловіки вирішили зайти в недобудований будинок, який ніким не охоронявся. За тривалими чоловічими розмовами між ними виникла суперечка, яка переросла в бійку, в ході якої підозрюваний схопив поліно і вдарив ним свого товариша, який від удару втратив рівновагу і впав. Далі в хід пішли кулаки та ноги. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Наразі чоловік перебуває під вартою. У скоєному він зізнався. Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: "Валенсія" оштрафувала Рамі ...

КОМЕНТАРІ