В Закарпатській області робоча зустріч в Свалявській РДА

В Закарпатській області робоча зустріч в Свалявській РДА

18.10.13 12:49 0 846
Днями в приміщенні Свалявської РДА відбулась робоча зустріч голови РДА Івана Дрогобецького з дільничними інспекторами, фахівцями з соціальної роботи та соціальними працівниками.

Іван Дрогобецький розпочав дану нараду з того, що такий вид співпраці є дуже ефективним, адже якщо всі служби тісно співпрацюватимуть, то ризик вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень зменшиться. Він звернувся до присутніх з такими словами: « Кожна тут присутня служба має свою специфіку роботи, свої функціональні обов’язки і напрямки роботи. Але не треба забувати про те, що вся ця робота повинна бути спрямована на захист прав людей, допомогу тим, хто її потребує. І тільки разом, допомагаючи один одному, ми зуміємо досягнути позитивного результату». Особливу увагу Іван Дрогобецький звернув на осіб похилого віку, одиноких та пенсіонерів. Адже саме ця категорія осіб більше за всіх потребує піклування.

На територій Свалявського району співпраця правоохоронних органів з іншими службами та населенням відчувається достатньо та проходить на належному рівні. Більшість людей, про роботу дільничних інспекторів не скажуть нічого поганого. Адже тільки-но виникає якась проблема – вони тут як тут. Усім допоможуть, всіх вислухають і завжди потішать порадою і добрим словом. Та незважаючи на це, хочу зауважити, що робота дільничного дуже напружена, - каже начальник СДІМ Свалявського РВ майор міліції Сергій Корнаш.

Робоча зустріч була цікавою, бо дала змогу всім працівникам поспілкуватись один з одним, чітко вирішити робочі питання. Також кожен начальник служби розповів про свою службу, про питання на які потрібно звернути особливу увагу.

Вікторія Калабішка

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У США сотні тисяч ...
Наступна новина: ЗВІТ про проведену роботу з ...

КОМЕНТАРІ