Судовий вирок - 170 тисяч гривень штрафу

Судовий вирок - 170 тисяч гривень штрафу

18.10.13 14:06 0 829
Саме таку суму згідно рішення Приморського районного суду Одеси доведеться сплатити порушнику законодавства у сфері грального бізнесу.

У січні поточного року працівники Управління боротьби з кіберзлочинністю Одещини припинили діяльність підпільного покер-клубу в одному з готельних комплексів обласного центру. Виявили даний факт міліціонери під час моніторингу соціальних Інтернет-мереж та форумів. Після цього було проведено низку слідчих заходів.

У ході санкціонованого обшуку працівники міліції спільно з представниками прокуратури області вилучили з клубу столи для гри в покер, рулетку, колоди карт, фішки та гроші в сумі понад сім тисяч гривень та шість тисяч доларів США, а також - мобільні телефони та чернетки з записами, що стосуються діяльності грального закладу.

Після ретельного та всебічного розслідування кримінального провадження, порушеного за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), обвинувальний акт було направлено в суд.

У судовому засіданні 27-річний обвинувачений свою провину у скоєнні вищезазначеного кримінального правопорушення визнав повністю, підтвердив усі встановлені обставини справи та пояснив, що усвідомлював, що в Україні гральний бізнес заборонений, але при цьому продовжував працювати порушуючи закон.

Тож, суд, урахувавши ступінь тяжкості вчиненого кримінального правопорушення, позитивні характеристики обвинуваченого, а також обставини, що пом'якшують покарання, - щире каяття та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення, призначив чоловікові покарання у вигляді штрафу в розмірі 10 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що дорівнює 170 000 гривень, із конфіскацією грального обладнання.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

(за матеріалами УБК ГУМВС України в Одеській області)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Захищайте людей, ...
Наступна новина: Дільничні Донеччини викрили ...

КОМЕНТАРІ