Дільничні Донеччини викрили зловмисницю, яка під виглядом соцпрацівника обікрала пенсіонера-інваліда

Дільничні Донеччини викрили зловмисницю, яка під виглядом соцпрацівника обікрала пенсіонера-інваліда

18.10.13 14:12 0 875
Представившись співробітником соціальної служби, жінка напросилася в помічниці до сліпого 81-річного пенсіонера, якого потім безжалісно обікрала. Міліціонери розшукали зловмисницю і притягли до відповідальності. Після проведення необхідних процесуальних дій постраждалому пенсіонерові повернуть викрадені у нього гроші.

До чергової частини Гірняцького райвідділу міліції, Донецька область, звернувся місцевий житель, який повідомив, що з його квартири були викрадені грошові кошти. Потерпілий розповів про молоду жінку, яка представилася соціальним працівником і запропонувала свою допомогу в побуті та повсякденному житті. Ні про що не підозрюючи, сліпий безпорадний чоловік з радістю прийняв цю пропозицію. Така допомога, як сходити в магазин за хлібом, прибрати в кімнатах – була дуже йому потрібна. Інвалід і не підозрював, що у жінки були зовсім інші плани.

Скориставшись безпорадністю чоловіка і встановивши місце, де він зберігає свої грошові заощадження, зловмисниця взяла 1000 гривень, після чого покинула «свого підопічного».

Як розповів начальник сектора дільничних інспекторів Гірняцького РВ міліції Євген Селін, зі слів сусідів, які бачили ту жінку, був складений словесний портрет. За описом і знайшли 32-річну місцеву мешканку. Після затримання вона зізналася в скоєному.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді штрафу до 850 гривень, виправних робіт на строк до 2 років, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Прес-служба Макіївського МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Судовий вирок - 170 тисяч ...
Наступна новина: Херсонські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ