Херсонські міліціонери припинили роботу мережі гральних закладів

Херсонські міліціонери припинили роботу мережі гральних закладів

18.10.13 14:18 0 841
Оперативники одночасно припинили діяльність трьох гральних закладів на території м. Херсона. Усі вони розташовувались в окремих приміщеннях кафе. Наразі вирішується питання про притягнення власників цих приміщень до кримінальної відповідальності за пособництво.

В результаті проведених заходів працівники міліції вилучили 23 гральних автомати, чорнові записи, які підтверджують факт ведення грального бізнесу. Усі заклади зовні були замасковані так, щоб не привертати увагу перехожих. Вхід до зали здійснювався лише за попередньою домовленістю по телефону з адміністратором. Заклади працювали у вечірній та нічний час лише для обмеженого кола клієнтів.

Наразі працівники управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю проводять подальші слідчо-оперативні заходи, спрямовані на документування протиправної діяльності організатора.

Боротьба з гральним бізнесом є пріоритетним напрямком роботи міліції Херсонщини. З початку року зареєстровано 94 кримінальних провадження за фактами організації грального бізнесу. 4 - направлено до суду, з них 1 провадження проти організованої злочинної групи у складі 5 осіб.

Як повідомив начальник Управління МВС України в Херсонській області Валерій Літвін, за 9 місяців вилучено майже 300 одиниць грального обладнання та гроші в сумі понад 100 тисяч гривень.

СЗГ УМВС України в

Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині від ...

КОМЕНТАРІ