Віталій Захарченко:

Віталій Захарченко: "Громадяни мають бути обізнані про роботу міліції"

18.10.13 14:37 0 895
Безумовне дотримання працівниками органів внутрішніх справ вимог законодавства та службової дисципліни, а також відкритість у діяльності міліції та інформування громадян про стан правопорядку в державі були названі Міністром внутрішніх справ тими умовами, за яких можлива ефективна протидія правопорушенням.

Про це Віталій Захарченко заявив на засіданні розширеної колегії Міністерства внутрішніх справ України, присвяченого підбиттю підсумків роботи за 9 місяців цього року.

У роботі колегії беруть участь виконувач обов’язків Генерального прокурора України Анатолій Пришко, члени колегії МВС, народні депутати України, керівники територіальних та структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ.

До порядку денного колегії внесено кілька питань, у тому числі – стан правопорядку на території держави, взаємодія між підрозділами внутрішніх справ під час провадження досудового слідства, протидія незаконному обігові наркотиків в Україні та питання дотримання фінансової дисципліни у відомстві під час проведення в Україні Чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція затримала ...
Наступна новина: У Херсоні таксиста викрили ...

КОМЕНТАРІ