ДПІ у м. Чернівцях: Топ - інвестори місцевої казни

ДПІ у м. Чернівцях: Топ - інвестори місцевої казни

18.10.13 17:28 0 1000
З початку року до місцевого бюджету чернівецькі платники перерахували 405,0 млн. грн. податків і зборів, що на 70,1 млн. грн. перевищує надходження минулого року. Близько 66% , або 266,5 млн. грн. податкових надходжень скарбниці міста займає податок на доходи фізичних осіб. Землевласники та землекористувачі поповнили місцеву казну на 60,5 млн. грн., питома вага надходжень плати за землю становить 14,9% загальної суми податкових надходжень; 10,6%, або 43,1 млн. грн. перерахували до місцевого бюджету «єдинщики», 15,1 млн. грн., або 3,7% сплатили автовласники збору за першу реєстрацію.

Стабільно лідируючі позиції у сплаті податків і зборів до місцевого бюджету займають: Управління освіти Чернівецької міської ради - 16,1 млн. грн., Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича - 10,5 млн. грн., ТОВ «Машзавод» - 10,2 млн. грн. та КП «МТК «Калинівський ринок» - 9,9 млн. грн.

Вагомі податкові внески до місцевого бюджету, насамперед, відображають високий рівень легальної заробітної плати та соціальну відповідальність керівників цих підприємств перед працівниками. Як відомо, саме цей показник є визначальним критерієм цивілізованого ведення бізнесу.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях висловлює вдячність податковій еліті нашого міста за значний внесок у розвиток економіки нашого краю та високий рівень податкової культури, а також звертається до керівників і власників підприємств та підприємців і пропонує всім роботодавцям, що необґрунтовано виплачують незначну зарплату, принципово переглянути її розміри з урахуванням кваліфікації працівників та інших вимог законодавства.


Інформаційно - комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Понад 90 тис.грн. ...
Наступна новина: До Міндоходів надійшло ...

КОМЕНТАРІ