На особистих прийомах у посадовців Головного управління Міндоходів в Тернопільській області побувало понад сто громадян

На особистих прийомах у посадовців Головного управління Міндоходів в Тернопільській області побувало понад сто громадян

18.10.13 19:34 0 811
З початку 2013 року посадові особи територіальних органів Головного управління Міндоходів у Тернопільській області провели 120 особистих прийомів громадян. Зокрема, начальником Головного управління Міндоходів області провів 5 особистих прийомів, заступники начальника – 24 (у тому числі 17 виїзних), інші посадові особи ГУ Міндоходів в області – 4 (1 – виїзний), начальники підвідомчих податкових інспекцій – 13, їх заступники – 24 (3 – виїзних), інші посадові особи підвідомчих інспекцій – 50.
Аналіз тематики звернень громадян та питань, які порушувались під час особистих прийомів свідчить, що громадян найбільше цікавлять питання адміністрування податку на доходи фізичних осіб – 23 звернення, оподаткування доходів від здійснення підприємницької діяльності – 18 звернень, подання податкової звітності – 11, адміністрування плати за землю – 11 звернень та адміністрування податку на додану вартість – 9 звернень.
Нагадуємо, що записатись на прийом до посадових осіб Головного управління Міндоходів у Тернопільській області можна не пізніше, ніж за п’ять робочих днів до календарної дати прийому, зателефонувавши за номером: (0352) 43-46-33.

Відділ обслуговування платників податків ГУ Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: ГУ Міндоходів в ...

КОМЕНТАРІ