ГУ Міндоходів у Тернопільській області: Казначейські фінансові векселі – у дії

ГУ Міндоходів у Тернопільській області: Казначейські фінансові векселі – у дії

18.10.13 20:35 0 821
Бюджетне відшкодування у вигляді казначейських фінансових векселів платники отримуватимуть за принципом добровільності. Платники зможуть обирати для себе найоптимальніший варіант повернення коштів – або грошима, або векселями.
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2013 року №683, якою визначено порядок випуску, обігу, погашення та стягнення векселів, для отримання бюджетної компенсації векселями платнику достатньо написати заяву до органу доходів і зборів". При цьому сума відшкодування повинна становити не менше 500 тисяч гривень.
Претендувати на отримання казначейських векселів не можуть ті платники, проти яких порушено кримінальне провадження за ухилення від сплати податку або проводиться адміністративне оскарження.
Автоматичне бюджетне відшкодування, як і зараз, здійснюватиметься грошовими коштами.
Відшкодовуватимуть ПДВ казначейськими векселями після затвердження Кабінетом Міністрів України граничної суми відшкодування. Після опублікування цієї постанови, Міністерство сформує реєстр платників, яким протягом п’яти робочих днів ПДВ буде відшкодовано казначейським векселем.

Головне управління Міндоходів
у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: Івано-Франківська ДПІ: Про ...

КОМЕНТАРІ