Буковинська міліція сприяє створенню комфортних умов для дітей-сиріт

Буковинська міліція сприяє створенню комфортних умов для дітей-сиріт

19.10.13 10:30 0 851
Напередодні осінніх шкільних канікул правоохоронці завітали в підшефну установу — комунальний заклад «Оршівський дитячий будинок». Традиційно шефи у погонах прийшли не з порожніми руками, а з подарунками, на які маленькі мешканці інтернату дуже чекали.

За словами директора установи Ольги Танасійчук, під час попередніх візитів правоохоронців обговорювалась можливість облаштування приміщення, де могли б проводитись зустрічі, у тому числі і з випускниками закладу.

Колишні вихованці інтернату часто навідуються до місця свого дитинства, адже сприймають Будинок, як свій рідний дім. Зустрічаються з педагогами, вихователями, діляться з ними своїми враженнями про перші кроки самостійного життя. Цю обставину педагогічний колектив вважає важливою і у психологічному, і виховному аспектах. Тому оршівчани поставили собі за мету облаштувати приймальну кімнату для зустрічі дітей-випускників. Ідею створення «родинної» кімнати було підтримано керівництвом УМВС України в Чернівецькій області.

Адміністрацією закладу та його працівниками були відремонтовані три приміщення дитячого будинку, а шефи пообіцяли посприяти у створенні належного інтер’єру приміщення. І вже до початку осінніх канікул в Будинку з’явився головний елемент кімнати — великий «родинний» стіл та 12 стільців.

У «робочому порядку» до оршівчан з меблями для Будинку приїхали представники УМВС та Державтоінспекції, які безпосередньо виконують шефські функції. Вони вручили керівнику інтернату сертифікат на придбані за спонсорські кошти стіл, тумбочки, килимкові доріжки, предмети побуту, необхідні для створення домашнього затишку тим, кому не вистачає родинного тепла.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині від ...
Наступна новина: Тележурналіст-екстремал ...

КОМЕНТАРІ