У Волинській області чоловіка, який розбив вітрину мисливського магазину, затримали по залишених слідах крові

У Волинській області чоловіка, який розбив вітрину мисливського магазину, затримали по залишених слідах крові

19.10.13 10:54 0 883
На Волині чоловіка, який розбив вітрину магазину мисливських товарів, затримав наряд Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області.

О 22 годині 32 хвилини на пункт централізованого спостереження ДСО надійшов сигнал “Тривога” з магазину мисливських товарів, що знаходиться у місті Ковелі. За вказаною адресою терміново вирушив екіпаж групи затримання. Вже за лічені хвилини правоохоронці знаходився на об'єкті. На місце події викликали також слідчо-оперативну групу.

При ретельному огляді місця події міліціонери звернули увагу на сліди крові, які залишилися на розбитому склі та підлозі. Залишені на землі крапки крові привели правоохоронців прямо до однієї з квартир п’ятиповерхового будинку, розташованого неподалік від магазину.

Двері квартири відкрив чоловік середнього віку, його права рука була сильно порізана. До приїзду карети «Швидкої медичної допомоги» міліціонери надали чоловіку першу медичну допомогу, а відтак зупинили кровотечу.

Після надання кваліфікованої медичної допомоги чоловіка доставили у ковельський міськвідділ міліції для правової кваліфікації його дій.

Ігор ПРОЦЕНКО,

ВДСО при УМВС

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ