Закарпаття: на Рахівщині злодійка викрала жіночу сумочку з грошима

Закарпаття: на Рахівщині злодійка викрала жіночу сумочку з грошима

19.10.13 08:10 0 917
Слідчо-оперативна група Рахівського райвідділу міліції за гарячими слідами затримала особу, що скоїла крадіжку.

У Великому Бичкові, що на Рахівщині, до правоохоронців за допомогою звернулася 35-річна місцева мешканка, яку обікрали на роботі (жінка працює в барі місцевого готелю).

В ході розслідування працівники міліції встановили, що того дня 20-річна односельчанка заявниці купила в неї пиво та замовила собі каву, яку вийшла пити на терасу. Тут крадійка побачила, як барменка понесла замовлення на вулицю, й, користуючись моментом, що в приміщенні нікого нема, викрала з бар-стійки сумочку та втекла...

Як повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк, викрадену сумочку з особистими речами власниці правоохоронці знайшли на узбіччі сільської дороги, крадійка витягла з неї тільки гроші в сумі 1000 гривень. Після встановлення місця перебування особи, причетної до злочину, міліціонери вилучили 500 гривень, та речі, які вона встигла купити за крадені гроші.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ