Закарпаття: на Рахівщині злодій викрав електрозварювальний апарат

Закарпаття: на Рахівщині злодій викрав електрозварювальний апарат

19.10.13 10:03 0 812
Тячівець сподівався, що, промишляючи в сусідньому районі, де його ніхто не знає, він зможе уникнути кримінальної відповідальності за вчинену крадіжку.

Мешканець Великого Бичкова, що на Рахівщині, звернувся в дільничний пункт міліції з заявою, що в нього з майстерні викрали електрозварювальний апарат.

В результаті оперативно-розшукових заходів, протягом двох днів оперативник карного розшуку Рахівського райвідділу міліції Юрій Ясінський встановив особу крадія. Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини мешканець Тачівського району.

Виявляється, того дня злодій заїхав у село, щоб скуповувати у місцевих металобрухт. Він вільно зайшов на чергове подвір’я, побачивши, що біля будинку нікого немає, зайшов у майстерню власника, в якому знаходилися робочі інструменти, викрав електрозварювальний апарат, поклав у багажне відділення свого автомобіля та виїхав з району. Заявник в період вчинення злочину господарював на городі позаду будинку. Він навіть не підозрював, що чиниться в нього під носом. Пропажу чоловік помітив через годину після вчинення злочину. Крадій у вчиненому зізнався та розповів, що вкрадене встиг продати за 900 гривень.

- За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло), такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років, - повідомив начальник Рахівського РВ УМВС Віталій Шимоняк.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ