В Закарпатській області правоохоронці Рахівщини здавали заліки з підтягування, бігу, стрільби

В Закарпатській області правоохоронці Рахівщини здавали заліки з підтягування, бігу, стрільби

19.10.13 08:56 0 876
Вогнева та фізична підготовка працівників органів внутрішніх справ є важливою складовою професійної діяльності.

З вересня місяця розпочато новий навчальний рік у всіх міліціонерів. Щоб вміло виконувати свої обов’язки, правоохоронці повинні постійно підвищувати свій професійний рівень, знати нормативно-правові акти та всі зміни в законодавчій базі.

В повсякденній роботі стражі порядку часто бувають в небезпечних ситуаціях, особливо під час затримання озброєних правопорушників, що вчинюють опір. Тож систематична підготовка правоохоронців допомагає їм чітко діяти в екстремальних ситуаціях, адже вони повинні вміло захищати громадян від злочинних посягань та володіти навичками самозахисту.

В Рахівському райвідділі міліції щотижнево проводяться як теоретичні, так і практичні заняття. А днями особовий склад Рахівського РВ УМВС здавав заліки з підтягування та бігу на 100 метрів. Після перевірки фізичної підготовки правоохоронці вдосконалювали навики у стрільбі з табельної зброї та автомату «Калашникова».

- Правоохоронці показали хороші результати фізичної та вогневої підготовки та щоб вміло виконувати свої обов’язки вони будуть і надалі підвищувати свій професійний рівень, - зауважує начальник Рахівського райвідділу міліції Віталій Шимоняк.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Байєр" і "Баварія" ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ