Державна екологічна інспекція у Закарпатській області повідомляє

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області повідомляє

19.10.13 08:33 0 1116
Держекоінспекцією за 9 місяців 2013 року в пунктах пропуску через державний кордон та в зоні діяльності митниць призначення та відправлення Закарпатської області перевірено 150588 транспортних одиниць, здійснено екологічний та радіологічний контроль вантажів загальною вагою 11309,661 тис. т.

У результаті виявлених порушень вимог природоохоронного законодавства, норм і правил екологічної та радіаційної безпеки у пунктах пропуску через державний кордон України та в зоні діяльності митниць призначення і відправлення мав місце 21 випадок попередження незаконного переміщення вантажів і транспортних засобів (заборона їх перевезення), загальною вагою 416,524 т. З метою попередження ввезення на територію України товарів та транспортних засобів без відповідних товаросупровідних та дозвільних документів, наявність яких передбачено законодавством України, Держекоінспекцією зафіксовано 19 випадків повернень вантажовідправнику, загальною вагою 376,398 т., в тому числі зафіксовано 10 спроб несанкціонованого перевезення через державний кордон вантажів з перевищенням встановлених радіаційних показників.

Сім транспортних засобів, що перевозили шини, які були у використанні, затримано та повернуто, через порушення вимог постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.2000р. №1120 “Про затвердження Положення про контроль за транскордонним перевезенням небезпечних відходів та їх утилізацією/видаленням і Жовтого та Зеленого переліку відходів”. Ще 2 автомобілі повернуто вантажовідправнику у зв’язку з порушенням вимог постанови Кабінету Міністрів України №440 від 20.06.95р «Про затвердження Порядку одержання дозволу на виробництво, зберігання, транспортування, використання, захоронення, знищення та утилізацію отруйних речовин, у тому числі токсичних промислових відходів, продуктів біотехнології та інших біологічних агентів».

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації

PS: Кожні п'ять хвилин свіжі та актуальні новини на сайті "Такие вот новости". Дізнайтеся все раніше за інших.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Проблеми та перспективи ...

КОМЕНТАРІ