В Закарпатській області напередодні зими Державтоінспекція проведе ряд профілактичних заходів на пасажирському транспорті

В Закарпатській області напередодні зими Державтоінспекція проведе ряд профілактичних заходів на пасажирському транспорті

19.10.13 10:25 0 776
На Закарпатті, як і загалом по Україні, з 21 жовтня стартує комплекс профілактичних заходів на автомобільному транспорті під назвою «Перевізник-Зима–2013».

«Основною метою цих заходів є профілактика дорожньо-транспортних пригод за участі пасажирського транспорту, - коментує начальник Державтоінспекції Закарпаття Михайло Бойчук. – Кожна автопригода з маршруткою або автобусом – це надзвичайна подія на рівні держави, а інколи й інших держав. Наш обов’язок - зробити усе, аби запобігти таким пригодам».

Дані заходи включатимуть в себе, окрім забезпечення безпеки дорожнього руху безпосередньо на автодорогах, попередження порушень Правил дорожнього руху водіями автобусів, особливо тих, що надають послуги з перевезення пасажирів, а також контроль за дотриманням автопідприємствами законодавства у сфері безпеки дорожнього руху та контроль за підготовкою транспортних засобів перевізників до експлуатації в зимовий період.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Заступник голови ...

КОМЕНТАРІ