На Хмельниччині перепідготовка управлінських кадрів у сфері підприємництва

На Хмельниччині перепідготовка управлінських кадрів у сфері підприємництва

19.10.13 09:08 0 774
Формування нової генерації молодих управлінців у сфері підприємництва, здатних створити якісно нові та перспективні засади економіки області, спроможних активно залучати інвестиції та позиціонувати вітчизняний бізнес за кордоном, є важливою складовою роботи облдержадміністрації в частині реалізації в регіоні Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива”.

Регіональна робоча групи Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва у Хмельницькій області, яку очолює заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль, активно працює у напрямку підбору високопрофесійних менеджерів підприємницьких структур регіону для підвищення їх інтелектуального та фахового рівня, що стане запорукою впровадження в економіці області ефективного менеджменту.

16 жовтня 2013 року Департаментом економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації проведено засідання конкурсної комісії по відбору спеціалістів на перепідготовку та стажування в рамках Програми заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва “Українська ініціатива”.

Участь у конкурсному відборі прийняли 20 представників керівного складу підприємств області, у тому числі ПАТ „Хмельницькобленерго”, ТОВ „Понінківська картонно-паперова фабрика” (Полонський район), ПП „Техмаш” (м. Хмельницький).

Під час конкурсу учасники продемонстрували високий професійний рівень, переконливо наводили переваги, які отримують очолювані ними підрозділи та підприємства після набуття необхідних знань за Програмою.

За результатами конкурсу регіональною робочою групою рекомендовані на перепідготовку в Тернопільський національний економічний університет для отримання другої вищої економічної освіти за напрямом „Менеджмент і адміністрування” – 17 осіб, за напрямом „Економіка підприємництва” – 3 особи.

Усього за період дії Програми “Українська ініціатива” перепідготовку у вищих навчальних закладах пройшло 210 осіб-представників підприємницьких структур області.

24 управлінці підприємств області у поточному році продовжують перепідготовку у Тернопільському національному економічному університеті.

45 учасників Програми пройшли стажування у країнах Європейського Союзу за програмами Тасіs МТР, Nordpraktik, InWEnt та GIZ, до кінця поточного року 4 особи проходитимуть стажування у Німеччині.

Хмельницькою регіональною робочою групою здійснюється на постійній основі прийом документів для участі у Програмі за адресою: майдан Незалежності, Будинок Рад, Департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, кабінет 136.

Більш детально з умовами та вимогами перепідготовки можна дізнатись за тел. (0382) 76-56-09, 65-41-86 та на сайті www.inwent.org.ua.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кубок УЄФА. Визначилися ...

КОМЕНТАРІ