У Львівській області керівник Червоноградських правоохоронців провів прийом громадян

У Львівській області керівник Червоноградських правоохоронців провів прийом громадян

19.10.13 08:54 0 875
Щочетверга, в приміщенні Червоноградського міського відділу міліції Головного управління МВС України у Львівській області, здійснює прийом громадян керівник місцевих правоохоронців полковник міліції Володимир Калиш.

Прийом громадян, керівник Червоноградського міського відділу міліції та його заступники, проводять відповідно до розроблених графіків з метою оперативного розгляду пропозицій, заяв і скарг мешканців, які виявили бажання поділитися наболівшим та, в деякій мірі, розставити усі точки над «і». Так і минулого четверга в кімнаті прийому громадян Червоноградського МВ керівник міськвідділу зустрівся із громадянами спільно із своїм заступниками, які в межах своєї компетенції та відповідно до покладених на них функціональних обов’язків вправі ефективно вирішити питання громадян.

Скориставшись можливістю поспілкуватися із начальником Червоноградського міськвідділу міліції Володимиром Калишем зібралося чимало охочих. Переважно громадяни зверталися із особистими проблемами які виникають у їх повсякденному житті, а саме: конфліктні ситуації які виникають безпосередньо у сімейних відносинах, неприязні стосунки між сусідами, родичами, порушення тиші з боку мешканців та багато іншого. Кожному з громадян було надано відповідну кваліфіковану обґрунтовану відповідь, запропоновано альтернативні варіанти вирішенню виниклих питань. Дехто із громадян, які потрапили на особистий прийом висловили подяку працівникам підрозділу і особисто Володимиру Михайловичу за доброзичливе ставлення, перейманням проблем населення та допомозі у їх розв’язанні.

Полковник міліції Володимир Калиш запевнив усіх присутніх на прийомі громадян, що співробітники Червоноградського міського відділу міліції здійснять перевірку вказаних фактів в межах своєї компетенції та у найкоротший термін, всі порушені питання будуть вирішені.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського РВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Акімова: «Луцьк ...
Наступна новина: "Байєр" і "Баварія" ...

КОМЕНТАРІ