У Львівській області богдан Матолич привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

У Львівській області богдан Матолич привітав працівників харчової промисловості з професійним святом

19.10.13 11:57 0 898
Перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич 18 жовтня взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників харчової промисловості.

«Харчова промисловість – це найбільш соціально значима складова аграрного сектора економіки держави, яка забезпечує насичення продовольчого ринку і тим самим визначає рівень добробуту нації», – наголосив у вітальному слові Б. Матолич.

Він додав, що Львівщина займає провідне місце в нашій державі з виробництва продуктів харчування, а на території нашої області працює 420 харчопереробних підприємств всіх форм власності із загальною чисельністю працюючих понад 15 тис. осіб.

«Щорічно підприємства галузі сплачують до бюджетів всіх рівнів близько 800 млн. гривень. І цей обсяг продовжує зростати – за 9 місяців поточного року надійшло податків, зборів та обов’язкових платежів на суму 896,0 млн. грн., – відзначив він.

Богдан Матолич від імені голови Львівської ОДА Віктора Шемчука побажав працівникам харчової промисловості Львівщини добра, щастя, благополуччя, міцного здоров’я, невтомної енергії та нових трудових звершень, а кращих фахівців галузі відзначив Почесними грамотами обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ