Віктор Шемчук зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Білорусь в Україні Валентином Величком

Віктор Шемчук зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Білорусь в Україні Валентином Величком

19.10.13 10:36 0 779
18 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Білорусь в Україні Валентином Величком.

Зазначимо, метою візиту є зустріч із керівництвом області для обговорення питань подальшої двосторонньої співпраці, зокрема, в торгово-економічній сфері, а також обговорення питання зустрічі керівників національно-етнічних об’єднань Республіки Білорусь з аналогічними об’єднаннями України у м. Львові.

Як повідомив голова ОДА, Білорусія для України та Львівщини зокрема є важливим партнером і вже традиційно склались хороші добросусідські відносини.

Також Віктор Шемчук наголосив, якщо є економічний чи культурний інтерес до співпраці, то обов’язково необхідно розвивати напрацювання.

Своєю чергою Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні Валентин Величко розповів про започаткування, які спрямовані на розвиток як білоруської економіки, так і підтримки українського споживача: «Невдовзі ми розпочинаємо новий проект, за яким Республіка Білорусь бере на себе певні боргові зобов’язання, а саме при отриманні кредиту в банку в Україні на придбання білоруської сільськогосподарської техніки, ми компенсуємо відсоткову ставку у розмірі 6,5 %. Таким чином, українському споживачеві залишається сплатити не більше, ніж 3-3,5 %», – повідомив В. Величко.

Також Надзвичайний і Повноважний Посол запросив очільника Львівщини відвідати Брестську область в Білорусії та й саму країну загалом, аби особисто наочно переконатись в можливостях країни та знайти розуміння того, як в подальшому розвивати співпрацю між цими дружніми областями.

Більше фото тут http://loda.gov.ua/fotohalereji/zustrichi-ta-narady?album=5&gallery=134

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: На Гетьмана ...
Наступна новина: Унаслідок вжитих ...

КОМЕНТАРІ