Чернігівська вчителька нагороджена щорічною премією Верховної Ради України

Чернігівська вчителька нагороджена щорічною премією Верховної Ради України

19.10.13 08:43 0 707
Постановою Верховної Ради України від 08.10.2013 року "Про присудження щорічної премії ВРУ педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів" вчителька чернігівської школи № 2 Олена Михайлівна Лобода отримала високу нагороду серед інших 30-ти вчителів України.

Олена Лобода 11 років працює у загальноосвітній середній школі № 2 вчителем економіки. За цей час її учні отримали 64 дипломи міських, обласних та Всеукраїнських олімпіад з економіки, з них 9 – на Всеукраїнському етапі олімпіад.

За словами директорки школи Тамари Касаткіної, Олена Лобода відбирає учнів ще з 7-го класу і готує їх до олімпіад з економіки, на яких вони змагаються з дев'ятикласниками.

Так, один з учнів Олени Лободи, випускник 2013 року Білоокий Валентин протягом 5-ти років, починаючи з 7-го класу, отримав 15 дипломів переможця олімпіад різного рівня з економіки. Цього року він вступив до Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка на спеціальність "міжнародні економіка".

Довідка:

Щорічна Премія Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів заснована з метою піднесення ролі та авторитету педагога в суспільстві та заохочення педагогічних працівників до творчої, результативної праці з 1 січня 2007 року. Щорічно присуджується 30 Премій.

Дипломи і нагрудні знаки лауреатам вручатиме голова Верховної Ради України у приміщенні Верховної Ради України в урочистій обстановці.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ