Тернопільська музична школа №1 отримала у подарунок набір професійних музичних інструментів

Тернопільська музична школа №1 отримала у подарунок набір професійних музичних інструментів

19.10.13 10:03 0 899
Тернопільська музична школа № 1 імені Василя Барвінського отримала у подарунок від благодійного фонду Бориса Колеснікова набір музичних інструментів. Їхнє урочисте вручення відбулося під час офіційного візиту народного депутата України Бориса Колеснікова у Тернопіль.

«Музичний комплект формувався, - каже Борис Колесніков, - виходячи з потреб школи, і складається із струнно-клавішних та струнно-щипкових інструментів».

Тепер юні вихованці зможуть випробувати нове піаніно «Essex», зіграти музичні партії на бас-гітарі «Yamaha», виконати класичні твори на традиційних українських народних інструментах - бандурах і цимбалах.

Оснащення Тернопільської музичної школи - благодійна ініціатива Бориса Колеснікова у сфері підтримки культури. У роботі його фонду даний напрямок є одним із пріоритетних. Під час передачі музичних інструментів Борис Колесніков пообіцяв подарувати Тернопільській музичній школі ще й рояль.

За подарунки вихованці та колектив школи віддячив невеличким концертом, який серед інших переглянули Борис Колесніков, голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян, представники обласної та міської рад.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Рахівщині ...
Наступна новина: За результатами наради у ...

КОМЕНТАРІ